2017-12-20 06:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A csillagok új flörtöt jeleznek

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kicsit összesűrűsödtek a programok, tennivalók. Mindig így van ez, amikor túlszervezi az életét. Most szerencsére minden gyorsan megoldódik. Valaki szavahihetőségében azonban megrendül hite.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll jó fényszögben az ön jegyével. A találkozások most kedvező csillagzat alatt állnak, az emberek szimpatikusnak találják önt, és ha meg valakit győzni egy dologról, akkor ez sikerülni is fog önnek. Este kitűnően érzi majd magát.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr még mindig hátráló mozgásban van. Könnyen félreértésekre kerülhet sor, ezért alaposan figyeljen arra, hogy mit csinál.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Bízhat abban, hogy amit elhatározott, azt véghez is tudja vinni. Azért ne hamarkodjon el semmit, csak megfontoltan döntsön! Ma összefut egy régi munkatársával, és jól elbeszélgetnek a régi időkről. Legyen türelmes, amikor egy bonyolult dolgot próbál elmagyarázni valakinek, aki nem igazán nyitott erre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Néhány régóta húzódó ügyet el tud rendezni a saját javára. Ha lehet, ne aggódjon semmin, és ne morfondírozzon túl sokat, és főként kerülje el a hosszas vitákat. Sok erőt, energiát, biztatást nyerhet kedvese támogatásából. Jól alakulnak a dolgai, és ezt néha nem árt megbeszélni, sőt megünnepelni is.
 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne foglalkozzon fontos ügyekkel, ha nem muszáj. Sok múlik azon, hogyan kezeli a dolgokat. Ha nem sikerül türelmesnek lennie, akkor újabb és újabb problémákkal kell szembe néznie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok mindent tervezett erre a 24 órára, ezért gyorsan el is kell végeznie mindent. Szerencsére ön mestere a szervezésnek, hivatásában pedig új javaslatokkal tud majd előállni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Úgy fogja érezni magát, mintha egy helyben topogna... Semmi sem megy úgy, ahogyan szeretné. Hangulata ettől függetlenül remek, mintha kicserélték volna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A fontos üzleti ügyek ma nem alakulnak sikeresen. Túl nagy terheket vállalt magára mostanában. Pedig sok munkáját meg is oszthatná munkatársaival, gyermekeivel. Bízzon bennük! Ezzel nemcsak a terheket, hanem az örömet is megosztja.
 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Világosan látja, mit kellene tenniük másoknak, és tanácsaival nem is spórol. Ma végre rádöbben, hogy bár remek tippeket tud adni, környezete ennek nem örül maradéktalanul, sőt, egyesek sértésnek veszik...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sokat kell majd gondolkodnia egy bizonyos dolgon, de nehezen tud zöld ágra vergődni. Ha vannak elvégzendő munkái, akkor feltétlenül szánjon elég időt mindenre, mert most váratlan akadályokkal kell számolnia, néhány technikai eszköz is csődöt mondhat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagy jót tehet önnel. A csillagok új viszonyt, flörtöt, kalandot is jeleznek. Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: